Erotske price klinka. Route 66 2019-01-12

Erotske price klinka Rating: 4,2/10 560 reviews

Maloljetna jebacica

erotske price klinka

Brka se nasmeja, pogladi klinku po kosi i reče: - Evo vam broj 7, to je jedan od najboljih bungalova, a i ćerkin srećan broj. Da je moglo, ne bih ga vadio iz picke moje strine! Mala je u nasoj kuci provodila isto vremena kao i u svojoj, a cesto bi i prespavale jedna kod druge. Dao mi je kratak predah, pa mi ga je ponovo strpao u usta. Njeno detinjasto dupe je šljapkalo i zvučno obeležavalo svaki moj nalet kurcem po njemu. Ti Nado, dobro bi bilo da mi pricuvas decu, a muz mi danas radi u drugoj smeni pa se nece vratiti do 11 uvece. Tek je napunila 18 što je meni savršeno odgovaralo.

Next

Stariji Covek

erotske price klinka

Približio mi se, uhvatio za lakat i primakao se tik uz mene. Stenjao je , ja sam drhtala. Videcemo sta ce biti, rekoh zeleci da ga ostavim u nedoumici. Znas igramo i sakupljamo poene na nedelju dana i sada je zavrsno vece, ako ne zuris mozes ostati sa nama taman mozda ako hoces skuvas koju kafu isl. Uleteo je odmah za mnom, u trku otkopčavajući šlic. Kod mene smo pričali i družili se. Uz prijatne vibracije mog Harleya, nastavio sam put dalje.

Next

Seoska Drolja

erotske price klinka

Naravno da nisam imala nista protiv, tri sata voznje sama sa bratom kroz sumovite predele bez mnogo prolaznika ce mi itekako dobro doci. Nabio sam joj glavic i dok sam ga lepo podmazao u njenoj picki, poceh da jebem moju strinu! Tebi niko valjda nece dolaziti? Nisam znala šta da mu odgovorim, iščekujući šta će dalje biti … Nije me moj ujak nikad udario bio je uvek dobar prema meni, nežan i predusretljiv. Odnio sam je u kupaonu i posjeo na skoljku. Bila sam sokirana s tim sto radi i htela da odem ali je zakljucao vrata i pozvo me da ponovo sednem pored njega uz vatru. Činilo mi se da će mi njegov kurac izleteti na usta. Ovoga puta nisam bio toliko obziran, s obzirom da je bila razradjena.


Next

jebanje klinke

erotske price klinka

Razlog je bio prelepi motel na koji sam naišao. Svjestan da jos nemam puno vremena ugasio sam kameru, pokmaknuo tronozac, malo ga spustio tako da savrseno lovi kadar u kome cu jebati maloljetnu jebacicu. Gore, dole, uz i niz. Mislila sam da niste tu. Oboje smo bili pod utiskom one divlje jebačine. Znam da ima jako vitalnih ljudi, koji mogu do kasne starosti, ali ako je tako a on godinama nije imao seks, onda je znaci cesto masturbirao.

Next

Putovanje sa bratom

erotske price klinka

Tada poče da spušta svoje kukove još niže i moj joj kurac upade glatko do kraja. Jednim potezom mi skide gaćice grabeći me za dupe svojim velikim, grubim šakama, gnječeći moje guzove. Kako je zamahnuo da me dohvati samo je primio ogrtac oko vrata odozada i rasirio se naprijed, samo mi je sise vidio, zalupila sam vratima i zakljucala se. Odlućio sam da je najpametnije poslati poruku uz piće da vidim da li je uopće zainteresirana. Od malih nogu sam živela sa ujakom van grada na njegovom seoskom imanju. Prvo sam to radila uplasena dok mi je on prstima sve vise mazio picic onda sam drkala jace i jace poceo je da balavi belu penu.

Next

Seoska Drolja

erotske price klinka

Pred kucom sam otvorio suvozacka vrata i viknuo, Antonija! Oni su pre toga već bili urokani. Bas je bilo zestoko svrsavanje! Moj glavni zadatak je prostitucija, da zadovoljim goste svojim telom. Izvinio se prijateljima i opet me odveo do sobe ovaj put spavace. I to još sa muškarcem. Nekakav čudan i nepoznat osećaj me prožimao, osećaj da sam iskorišćena u zabranjenom seksu. Posula sam je na vrhove svojih prstiju , rasirila butine i nezno namazala otvor svoje guze, gurnuvsi kremicu svojim prsticem dublje unutra. Pa ako ne onda mi tacno reci sta je to sto ti se svidja.

Next

Route 66

erotske price klinka

Znala je ona šta ću ja tražiti ako dođe, isto kao što je znala da ću ja to i dobiti, ako se odvaži na noćnu kafu i sok. Bolje receno, ja sam je uvela u drustva koja medjusobno traze seks partnere. Ribica mi se u tim trenutcima jako vlazila. Bio je van pokrivaca, jer ja inace spavam u spavacici, koje mi je on kupovao. Nije sačekala moj odgovor, već izadje i besno zalupi vrata za sobom. Sve sto je izlozeno i sto se vidi, sve sto je lepo, treba gledati i uzivati! Micao sam prste u njenoj pici u svim smjerovima kako bih joj dodirnio sve strane pice.

Next

Mala voli kurac

erotske price klinka

Ne znajući kuda ću sa sobom prepustih se, a on konjski falus stavi između mojih butina. Vatra je buktala u sporetu bilo je toplo. Tako sam provirio u sobu da ih pozdravim dok su se spremale u disko, a mala susjedica se bas oblacila. Odveo me do druge sobe. Pogledala sam okolo i videla da su lica ostalih igraca bila i dalje ozbiljna kao i pre, zadubljena u igru. Ipak, prstima joj zavrnuh jednu bradavicu, i mala vrisnu i poče da se trese.

Next

Seoska Drolja

erotske price klinka

Tako sam posla kod tebe i usput sretnem Anu. To me je strasno napalilo, ali jos gore je bilo sto je bila guzva tako da smo bili jedno uz drugo, kada bi se okrenula moja guza bi se nasla na njegovom medjunozju. Približili su se i ostali, pa sam redom i njima sisala kurčeve. Nakon avanture u kuhinji otišli smo u dnevnu sobu da pazimo na gibanicu. Kosu sam vezala u rep koji je padao na moja polu gola ledja, crvena svilena haljina na bretele je otkrivala moj vrat i nezna ramena. Ubacio sam u kameru novu kazetu, vratio se na curicu i legao na nju.

Next

Mlado Piče

erotske price klinka

U jednom momentu momak koji je stajao pored nas poceo je da igra i otvoreno mi se nabacuje. Polako sam joj svukao gaćice i vidio njenu prekrasnu picu. Mala nije dosla bezveze, javila mi je da njeni zele razgovarati samnom i da ako mogu doci do plota. Tri-četiri mlaza sperme šiknuše iz nadrkanog kurca na njegovo veliko zadovoljstvo. Još uvek nisam siguran da li sanjam ili šta. Na putu prema kuci mala je cvilila, ali nije bila budna. Iako su me u komšiluku svi smatrali za perverznjaka, kome je samo na pameti bilo gde će da ga metne, koju ženu će da prevrne — mene to nije doticalo.

Next